Že kar nekaj let zapored, smo se sedaj z našim podjetjem, udeleževali letnega dogodka. Na temu dogodku pa se lahko razna podjetja predstavljajo širši množici, saj na ta dogodek pride ogromno ljudi, med katerimi pa so tudi morebitni, oziroma potencialni investitorji in poslovni partnerji, ki bi lahko sodelovali z nami. Tako pa je bil ta dogodek namenjen raznim manjšim podjetjem, da lahko pridejo do nekaj poznanstva.

No tako pa smo tukaj imeli tudi možnost prodajanja raznih naših produktov. Tako pa smo se letos osredotočili na to, kako bi lahko prodali čim več izdelkov, saj bi tako ljudje lahko dobili občutek o temu, kaj naše podjetje nudi. 

Najem pos terminala se je še kako izplačal

Zato pa smo se odločili za najem pos terminala. To pa zato, ker danes večina ljudi vse nakupe opravlja s plačilnimi karticami, saj je to veliko lažje, kot pa, da imamo na sebi vedno gotovino, saj je lahko to zelo zamudno.

Tako pa smo za najem pos terminala morali najprej najti primernega ponudnika. Po nekaj ogleda različnih ponudnikov, pa smo našli popoln pos terminal za najem. Tako pa nam je ta nudil to lastnost, da so bili njihovi pos terminali kompatibilni z vsemi bankami, tudi z tistimi, ki so tuje. Tako pa je bilo to odlično, saj se je na ta dogodek odpravilo tudi ogromno tujcev, kar pa je pomenilo, da so oni imeli plačilne kartice tujih bank.

No tako pa smo nato sklenili pogodbo za najem pos terminala, tako da smo jih kar najeli. Ta ideja pa se je izkazala za zelo dobro. Tako smo na dogodku prodali daleč največ produktov, do sedaj, kjer pa je večina strank plačevala z plačilnimi karticami, tako da nam je pos terminal prišel še kako prav, kar pa se je nato tudi poznalo na končnih prodanih izdelkih.

Zato pa bomo v prihodnje zagotovo spet najeli kakšen pos terminal, s katerim bomo lahko prodajali naše izdelke in produkte.